Giro d´Espoo syksy reitti

Giro d`Espoo syksy kuntoajotapahtuma, jossa otetaan aika osallistujille. Matkaan lähdetään noin 10 kilometrin saattoajolla, jota johtaa poliisimoottoripyörä ja etuauto, jossa vilkkuvalo katolla. Etuautoa ei missään tapauksessa saa ohittaa. Giro d´Espoon reitti ei ole kokonaan muulta liikenteeltä suljettu, joten vastaan tulevaa liikennettä on ja omalla kaistalla on ehdottomasti pysyttävä.

Osassa risteyksissä on keltaisiin liiveihin pukeutuneita liikenteenohjaajia, jotka osoittavat ajosuunnan ja tarvittaessa pysäyttävät liikenteen. Muista kuitenkin aina noudattaa liikennesääntöjä ja liikenteenohjaajien käskyjä. Reitti on merkitty nuoliopastein. Suosittelemme reittiin tutustumista jo etukäteen kartasta, joka löytyy Giro d'Espoo -sivuilta.

Ilmoittautumisen yhteydessä jaettavassa kirjekuoressa on lisää ohjeita ja opastusta aiheeseen. Sieltä löydät myös tärkeät puhelinnumerot ensiapuun ja kisakeskukseen. Mikäli reitin varrella tapahtuu onnettomuus, johon tarvitaan hoitohenkilökuntaa soitattehan 112.

LÄHTÖ 8.9.2018 KLO 12.00
Pyöräilijät ryhmittyvät lähtöalueelle Opinmäen koulun edustalle, jossa on omat alueet eri nopeusryhmille. Nopeusryhmä on seuraavasti: vapaavauhti, 35+, 34, 32, 30, 28, 26, 24 ja 22 km/h. Ryhmien vetäjäjillä on nopeusryhmää osoittava keltainen numerolappu selässään. Jokaisessa nopeusryhmässä on vähintään kaksi vetäjää pitämässä tasaista vauhtia. Jokainen valitsee itselleen sopivan ryhmän ja asettuu sille paikalle odottamaan lähtöä. Huom! Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voi merkitä toivomansa keskinopeusryhmän, jolloin järjestäjät tietävät varata riittävästi vetäjiä kuhunkin ryhmään.

Lähdön tapahduttua huoltoauto kiertää reittiä osallistujien mukana ja antaa apua välinerikon sattuessa mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme varaamaan matkaan mukaan itselle vararenkaan.

Nopeusryhmät:

35+ ajetaan 35 km/h keskituntivauhtia tai kelin ja ryhmän tunteusten mukaan mahdollisesti hieman nopeamminkin. Kuitenkin kilparyhmän perässä.

34, 32, 30, 28, 26, 24 ja 22 ajavat kyseisen keskinopeuden mukaisesti.

Nopeusryhmien alustavat taukopaikat:

 
22: Evitskog, Kantvik
24: Evitskog, Kantvik
26: Evitskog, Kantvik
28: Kantvik
30: Kantvik
32: Kantvik
34: Kantvik
35+: Kantvik
 
Tauon pituus n. 5-7 min

2017 Nopeusryhmiä vetää entuudestaan tuttut IK-32 vetäjät.

LÄHTÖ/SAATTOAJO:
Lähtö tapahtuu 8.9.2018 tasan klo:12.00. Pyöräilijät seuraavat järjestäjän autoa, jossa vilkku katolla koko saattoajon ajan. Saattoajon loputtua kukin ryhmä eteenee omalla vauhdillaan. Saattoajoa ajetaan noin 13km.

Reitti digi versiona: https://ridewithgps.com/routes/21599494

TULOSPALVELUN linkki, josta löydät oman aikasi: 

https://live.eqtiming.no/37961 

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.