Giro d´Espoo reitti

REITTI 2022

Giro d`Espoo on kuntoajotapahtuma, jossa otetaan aika pyörään kiinnitettävällä mikrosirulla. Matkaan lähdetään noin yhdeksän kilometrin saattoajolla, jota johtaa poliisimoottoripyörä ja etuauto, jossa vilkkuvalo katolla. Etuautoa ei missään tapauksessa saa ohittaa. Giro d´Espoon reitti ei ole kokonaan muulta liikenteeltä suljettu, joten vastaan tulevaa liikennettä on ja omalla kaistalla on ehdottomasti pysyttävä.

Risteyksissä on keltaisiin liiveihin pukeutuneita liikenteenohjaajia, jotka osoittavat ajosuunnan ja tarvittaessa pysäyttävät liikenteen. Muista kuitenkin aina noudattaa liikennesääntöjä ja liikenteenohjaajien käskyjä. Reitti on merkitty nuoliopastein. Suosittelemme reittiin tutustumista jo etukäteen kartasta, joka löytyy Giro d'Espoo -sivuilta.

Ilmoittautumisen yhteydessä jaettavassa kirjekuoressa on lisää ohjeita ja opastusta aiheeseen. Sieltä löydät myös tärkeät puhelinnumerot ensiapuun ja kisakeskukseen. Mikäli reitin varrella tapahtuu onnettomuus, johon tarvitaan hoitohenkilökuntaa soitattehan 112.

LÄHTÖ  KLO 11.00
Pyöräilijät ryhmittyvät lähtöalueelle Tapionaukiolle, joka on jaoteltu eri nopeusryhmiin. Kärjessä kisan voitosta tosissaan taistelevat eli kilparyhmä. Sen jälkeen on kyltein ilmoitettu seuraavat nopeusryhmät: 35+,34, 32, 30, 28, 26, 24 ja 22 km/h. Ryhmien vetäjäjillä on nopeusryhmää osoittava keltainen numerolappu selässään. Jokaisessa nopeusryhmässä on vähintään kaksi vetäjää pitämässä tasaista vauhtia. Jokainen valitsee itselleen sopivan ryhmän ja asettuu sille paikalle odottamaan lähtöä. Huom! Ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta ilmoittautumisen yhteydessä voi merkitä toivomansa keskinopeusryhmän, jolloin järjestäjät tietävät varata riittävästi vetäjiä kuhunkin ryhmään. Vetäjiä ei ole välttämätöntä seurata ja ryhmien välillä voi liikkua vapaasti. Voit siis vaihtaa nopeampaan tai hitaampaan keskinopeusryhmään aina, kun haluat. Tietysti voit ajaa ryhmien ulkopuolellakin, mutta silloin, kun ajat ryhmässä, noudata vetäjien ohjeita. 

Nopeusryhmät:

35+ ajetaan 35 km/h keskituntivauhtia tai kelin ja ryhmän tunteusten mukaan mahdollisesti hieman nopeamminkin. Kuitenkin kilparyhmän perässä.

34, 32, 30, 28, 26, 24 ja 22 ajavat kyseisen keskinopeuden mukaisesti.

2022 Nopeusryhmiä vetää entuudestaan tuttut IK-32 vetäjät.

LÄHTÖ/SAATTOAJO:
Tasan kello 11.00 pyöräilijät lähtevät liikkeelle seuraten edellä ajavaa johtoautoa, jossa vilkkuvalo katolla. Johtoautoa ei missään tapauksessa saa ohittaa! 

Kilparyhmän saattoajoa loppuu Matinkyläntien ja Nuottaniementien risteyksessä. 

Kuntoajon saattoajo loppuu Kalastajantien ja Suomenlahdentien liikenneympyrän jälkeen.

SAATTO AUTOA EI SAA OHITTAA!!!

REITTI:

Reittikartta: https://ridewithgps.com/routes/33010103

Reittikartta viimeksi muokattu 3.5.2022
Järjestäjä pidättää oikeuden reittimuutoksiin.

Huoltopisteet:

1. Kantvik (Suomen sokeri)

WC + Urheilujuoma (Enervit Isotonic), suolakurkkua, rusinoita, banaania

2 . Evitskog VPK 

Urheilujuoma (Enervit Isotonic), suolakurkkua, rusinoita, banaania

3 . Veikkola liityntäpysäköinti 

WC + Urheilujuoma (Enervit Isotonic), suolakurkkua, rusinoita, banaania


MAALI:

Maalissa: keitto, leipä, juotavaa