Käyttöehdot

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostilla, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita, jotta vahvistukset tulevat perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT
Meillä on käytössä Checkoutin monipuoliset ja turvalliset maksutavat: verkkopankit, korttimaksut, mobiilimaksutavat.

1.Maksu verkkomaksulla.
Tilaukset maksetaan -ilmoittautuminen ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen -ilmoittautuminenssa.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi lle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

ilmoittautuminen toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Ilmoittautuminen järjestelmä huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan ilmoittautuminen järjestelmään, josta tuote on tilattu.

Checkout maksunvälityspalvelu kautta maksettu tuoteen maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle.

CHECKOUT EHDOT JA SOPIMUKSET
Checkout maksuehdot

Verkkomaksulla toimintaympäristö
Maksupalvelun toimintaympäristö koostuu Checkoutin ylläpitämästä maksunvälityspalvelusta ja http:// verkkosivuista.
Checkoutin palvelin ja n verkkokauppapalvelin kommunikoivat mahdollisuuksien mukaan HTTPS suojatulla yhteydellä. Lisäksi lta vaaditaan jokaiseen transaktioon kauppiastunnus ja salattu kauppiaskohtainen avain.

Asiakas on maksamishetkellä yhteydessä Checkout - palvelun verkkosivuihin HTTPS suojatulla yhteydellä. Yhteyden salaus on pakollisena aina päällä ja palvelua ei voi käyttää ilman salausta.

Checkoutin palvelimelta Asiakas ohjataan maksunsuorittamispaikkaan esim. verkkopankkiin HTTPS salatun yhteyden yli. Palvelu on yhteydessä verkkopankkien ja muiden Maksutapojen tuottajien palvelimiin vahvimmilla salaustavoilla, joita Maksutavan tuottaja tarjoaa. Maksutavan tuottajan ja Checkoutin välisen liikenteen kuvaus löytyy Maksutavan tuottajan järjestelmä- ja palvelukuvauksista.

Valittuasi maksutavan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi lle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään lle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

2. Maksu yrityslasku
Yritykset ilmoittavat tapahtumajärjestäjälle laskutus osoitteen, sekä mitä palveluita tilaavat. Maksun saavuttua lähtee tilaus vahvistus asiakkaalle.

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS
Tilaajan tiedot tallennetaan Giro d´Espoo asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Giro d´Espoo;n palvelun asiakkaaksi

REKLAMAATIOT
Käsitellään mahdollisimman nopeasti reklamaation saavuttua.
Reklamaatiot tulee lähettää osoitteeseen:
Max Trading Oy
Westendintie 1
02160 Espoo
TAI
info(att)girodespoo.com

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN
Mikäli ilmoittautuminen on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme ja sovi mahdollisesta palautuksesta.

Peru uutiskirjeen tilaus
On valitettavaa että et halua enää uutiskirjeitämme. Jos sinulla on epäilyksiä yksityisyydestäsi, lue meidän yksityisyysturvatiedote.
Uutiskirjeen tilaajille lähetämme tietoja uusista tuotteista, tarjouksista, ja muista sivuston uutisista. Sekä yhteistyökumppaneiden tiedotteita.
Jos et tästäkään huolimatta halua uutiskirjettämme, paina alla olevaa painiketta. Sinut ohjataan tilinhallinta sivulle, missä voit perua uutiskirjeen tilauksen. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään ensin.

Mikäli tämä ei toimi, voit lähettää pyynnön osoitteeseen: info@girodespoo.fi
Giro d'Espoo
Westendintie 1
02160 Espoo

 

tai
info(att)girodespoo.fi

Tapahtuman peruuntuessa
Mikäli tapahtuma erityisen vaikeiden olosuhteiden tai poikkeustilan vuoksi joudutaan peruuttamaan, Jo maksettu osallistumismaksu siirtyy seuraavaan tapahtumaan.

Osallistujan, joka itse peruuttaa osallistumisensa, ei ole oikeutta saada osanottomaksuaan takaisin.

Järjestäjä ilmoittaa tapahtuman peruuntumisesta tai siirrosta tiedotusvälineissä ja Internetissä.