Käyttöehdot

TOIMITUS- JA MAKSUEHDOT
Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

TILAUSVAHVISTUS
Vastaanotettuamme tilaksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostilla, jotka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita, jotta vahvistukset tulevat perille.

MAKSUVAIHTOEHDOT
Meillä on käytössä Paytrail maksunvälityspalvelun monipuoliset ja turvalliset maksutavat: verkkopankit, korttimaksut, mobiilimaksutavat.

1.Maksu verkkomaksulla.
Tilaukset maksetaan -verkkokaupan ostoskorin kautta verkkomaksulla. Tässä palvelukuvauksessa on kuvattu maksujen vastaanottaminen -verkkokaupassa Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.
Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.
Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Paytrail maksunvälityspalvelu kautta maksettu tuoteen maksunpalautus suoritetaan aina käytetylle maksutavalle.

PAYTRAIL EHDOT JA SOPIMUKSET
Lue paytrail maksuehdot

Verkkomaksulla toimintaympäristö
Maksupalvelun toimintaympäristö koostuu Paytrailin ylläpitämästä maksunvälityspalvelusta ja http:// verkkosivuista.
Paytrailin palvelin ja n verkkokauppapalvelin kommunikoivat mahdollisuuksien mukaan HTTPS suojatulla yhteydellä. Lisäksi lta vaaditaan jokaiseen transaktioon kauppiastunnus ja salattu kauppiaskohtainen avain.

Asiakas on maksamishetkellä yhteydessä Paytrail - palvelun verkkosivuihin HTTPS suojatulla yhteydellä. Yhteyden salaus on pakollisena aina päällä ja palvelua ei voi käyttää ilman salausta.

Paytrailin palvelimelta asiakas ohjataan maksunsuorittamispaikkaan esim. verkkopankkiin HTTPS salatun yhteyden yli. Palvelu on yhteydessä verkkopankkien ja muiden Maksutapojen tuottajien palvelimiin vahvimmilla salaustavoilla, joita Maksutavan tuottaja tarjoaa. Maksutavan tuottajan ja Paytrailin välisen liikenteen kuvaus löytyy Maksutavan tuottajan järjestelmä- ja palvelukuvauksista.

Valittuasi maksutavan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi lle. Maksu suoritetaan Paytrail Oyj:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään lle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

2. Maksu yrityslasku
Yritykset ilmoittavat tapahtumajärjestäjälle laskutus osoitteen, sekä mitä palveluita tilaavat. Maksun saavuttua lähtee tilaus vahvistus asiakkaalle.

ASIAKASTIETOJEN TALLENNUS
Tilaajan tiedot tallennetaan Giro d´Espoo asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään Giro d´Espoo;n palvelun asiakkaaksi

Tilajaa tilatessa hyväksyy nimensä julkaisun lähtö-, ja tulosluettelossa julkisesti. Mikäli tilaaja ei halua nimeänsä julkisesti näkyviin hänen tulee olla yhteydessä tapahtumajärjestäjään osoitteessa info@girodespoo.fi.

REKLAMAATIOT
Käsitellään mahdollisimman nopeasti reklamaation saavuttua.
Reklamaatiot tulee lähettää osoitteeseen:
GDE Events Oy 
Westendintie 1
02160 Espoo
TAI
info(att)girodespoo.fi

VIALLISEN TUOTTEEN PALAUTTAMINEN
Mikäli ilmoittautuminen on virheellinen, ota aina ensin yhteys asiakaspalveluumme.

Peru uutiskirjeen tilaus
On valitettavaa että et halua enää uutiskirjeitämme. Jos sinulla on epäilyksiä yksityisyydestäsi, lue meidän yksityisyysturvatiedote.
Uutiskirjeen tilaajille lähetämme tietoja uusista tuotteista, tarjouksista, ja muista sivuston uutisista. Sekä yhteistyökumppaneiden tiedotteita.
Jos et tästäkään huolimatta halua uutiskirjettämme, paina alla olevaa painiketta. Sinut ohjataan tilinhallinta sivulle, missä voit perua uutiskirjeen tilauksen. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään ensin.

Mikäli tämä ei toimi, voit lähettää pyynnön osoitteeseen: info@girodespoo.fi
Giro d'Espoo
Westendintie 1
02160 Espoo

 

tai
info(att)girodespoo.fi

Tapahtuman peruuntuessa
Mikäli tapahtuma erityisen vaikeiden olosuhteiden, poikkeustilan tai muun syyn  vuoksi joudutaan peruuttamaan, Jo maksettu osallistumismaksu siirtyy seuraavaan tapahtumaan.

Peruuttaminen

Osallistujan, joka itse peruuttaa osallistumisensa, ei ole oikeutta saada osanottomaksuaan takaisin.

Sairastapauksissa suosittelemme olemaan yhteydessä omaan vakuutusyhtiöön.

Järjestäjä ilmoittaa tapahtuman peruuntumisesta tai siirrosta tiedotusvälineissä ja Internetissä.